+32 0 496 96 91 31 [email protected]

De toekomst voor jouw bedrijf

mark-up-online-ondernemen

Bedien jouw klanten vanuit huis

Ook jij wil jouw (oude en nieuwe) klanten op de best mogelijke manier van dienst zijn en er tegelijkertijd voor zorgen dat jouw zaak zelfs in deze tijd door kan groeien. Inzetten op e-learning is dan een goed idee. Integreer bijvoorbeeld een ledenplatform op jouw website. Klanten kunnen hier lessen kopen, die jij via een videoconference kunt geven. Zo kun je toch jouw waardevolle kennis delen, zonder dat je met je klanten in één ruimte hoeft te zitten. Maar er zijn meer manieren om jouw klanten op afstand waardevolle lessen mee te geven. Zet een online cursus op en biedt die te koop aan. Jouw persoonlijke ondersteuning tijdens speciale live-sessies, bijvoorbeeld via Zoom, maakt het direct vele malen interessanter. Door hier gebruik te maken van video integratie, quizzen en live chats met jou als docent maak je de lesstof een stuk boeiender en zullen cursisten meer uit jouw cursus halen. Laat een prachtig certificaat maken, dat jij na afloop aan jouw cursisten kunt sturen en maak het een onvergetelijke ervaring.

mark-up-grafisch-ontwerp

Geef het op de mooiste manier vorm

Voor welke manier van online lesgeven je ook kiest, het is van groot belang dat je het goed vormgeeft. Juist als klanten jou niet (constant) zien, zal het product jouw verhaal moeten uitdragen. Bij het introduceren van een nieuw product kun je soms wel wat hulp gebruiken. Hier kan Mark-Up je goed van dienst zijn. Samen kijken we naar jouw wensen en realiseren we de mooiste online lessen. Mark-Up helpt jou en jij helpt jouw klanten; zo komen we allemaal een stapje verder in deze nieuwe samenleving.

Online lesgeven

Online lesgeven is al lange tijd in opkomst, maar door de Corona-crisis is dit alles in een stroomversnelling gekomen. Mensen zitten veel meer thuis, doen alles digitaal en zoeken naar nieuwe mogelijkheden om toch up-to-date te blijven. Hoewel je business overeind houden in tijden van een crisis een behoorlijke opgave kan zijn, zitten hier juist ook de mooiste mogelijkheden voor groei. Het is een nieuw tijdperk en door hier direct op in te spelen kun je er jouw tijdperk van maken! Er zijn talloze manieren om alles uit deze tijd te halen en sterker uit deze crisis te komen.

mark-up-bloggen-werken-van-thuis

Voordelen van e-learning

E-learning heeft nog veel meer voordelen. Waar jouw klanten eerst voornamelijk uit de regio kwamen, kun je nu met één druk op de knop het hele land bereiken. Reistijd is verleden tijd en zo blijft er meer tijd over voor de echt belangrijke dingen. Nu meer mensen thuis werken, is ook flexibiliteit van groot belang. Werk combineren met een druk gezin vereist soms andere werktijden. Een manier van online leren die niet aan live-tijden gebonden is, is dan ook erg in trek. En ook jij zult niet constant bezig willen zijn met online lesgeven. Een goede manier om hier op in te spelen is door een e-boek te laten maken. Bundel de kennis die je wilt delen in een prachtig vormgegeven e-boek, dat jouw klanten kunnen kopen. Ze kunnen de informatie lezen waar en wanneer het hen uitkomt en jij kunt jouw bedrijf laten groeien zonder dat je er constant live voor je klanten hoeft te zijn. Ook in een e-boek kun je uitstekend video integratie toepassen, zodat ook dit geen saaie manier van leren zal worden. Of laat een trainingsschema maken, of maak er zelf een. Zo ondersteun je jouw klanten extra bij het behalen van hun doelen.

Benieuwd wat Mark-Up voor jou of je bedrijf kan betekenen?

Aarzel dan niet om contact op te nemen, we leggen het je graag uit.  We bieden advies en ondersteuning en volledig beheer van jouw online marketing, afhankelijk van jouw noden, behoeften.

Contacteer ons vandaag nog!