+32 0 496 96 91 31 [email protected]

Mark-Up schrijft uw online succesverhaal.

Wenst u op te vallen?   U wil gevonden worden?

Bij Mark-Up kan u terecht voor een professionele website, groot of klein waar u trots op kan zijn.

contactportfolio webdesign

wat u mag verwachten

Website Designer

Een stevige dosis enthousiasme en creativiteit zorgen voor een eindresultaat waar u fier mag over zijn.  

Als allround communicatiebureau zorgen we voor een perfecte symbiose tussen  esthethiek, gebruiksvriendelijkheid en online vindbaarheid.

Website Design

Een creatief ontwerp op basis van uw bestaande huisstijl.  Of beginnen vanaf nul, beide zijn mogelijk.  Naast het ontwerp van de website, zorgen wij voor gepast beeld-en foto/videomateriaal.  Of het nu een zakelijke of een speelse uitstraling moet zijn, we trachten in elke sector ‘out of the box’ te denken.

Branding & Logo

U start een eigen zaak?  We helpen u op weg, naast een website kan u bij ons terecht voor volledige huisstijl en/of logo ontwerp.  We zorgen ervoor  dat alles mooi gestroomlijnd is en een professionele uitstraling heeft.  Het begin van uw succes.

Ook voor een restyling of rebranding van uw bestaande logo en/of huisstijl kan u bij ons terecht uiteraard!  

copywriting

Een beeld zegt vaak meer dan 1000 woorden.  Dat is waar, maar een goede copywriter is goud waard!  Hij zorgt ervoor dat mensen u serieus nemen, u heeft namelijk iets interessant te vertellen!  Ook hier is het belangrijk om de schrijfstijl aan te passen aan het medium en doelpubliek.

go viral

Website online en nu nog bezoekers trekken.  Dat doet u best niet enkel door het tegen uw vrienden en familie te gaan vertellen.  Gebruik sociale mediakanalen afgestemd op uw bedrijf, aanmelden bij diverse zoekmachines…  Een goede content strategie is cruciaal voor een succesvolle website.

Website Ontwikkelaar

Naast een sterk concept en een visueel pareltje is ook de juiste technische kennis en implementatie erg belangrijk. 

Voortdurende bijscholing en een flinke dosis ervaring zorgen ervoor dat u kan rekenen op technisch sterke website die uitgerust is met de tools die u nodig heeft.

tabula rasa

Wij starten steeds van een onbeschreven blad.  Zo heeft u steevast een unieke website die volledig afgestemd is uw bedrijf.  

Opleiding & ondersteuning

Wanneer u graag uw website in eigen beheer houdt, zelf content wenst te plaatsen en/of aan te passen, dan zorgen we daarbij voor de nodige ondersteuning of opleiding.

onderhoud en updates

Kiest u ervoor om uw website en domeinnaam bij ons te hosten, dan zorgen we voor het onderhoud, de nodige updates en backups van uw website.  

zoekmachine optimalisatie

Wenst u het maximum te halen uit uw website?  dan is zoekmachine optimalisatie onontbeerlijk.  We maken een grondige analyse, bepalen de meest relevante zoekwoorden waarmee u gevonden wil worden, optimaliseren de teksten, maken juiste landingspagina’s. Dit al dan niet gecombineerd met een betalende campagne ( Google Adwords) kan uw extra omzet genereren.

Een belangrijke voorwaarde tot succes is dat er daadwerkelijk zoekvolume is voor uw product en/of diensten.

De optimalisatie is een werk van lange adem en vergt contuïteit om te kunnen slagen.  Daarom bieden wemaandelijkse pakketten aan op maat van uw persoonlijke verwachtingen en behoeften.

stappenplan

behoefteanalyse

Tijdens een eerste gesprek gaan we vooral luisteren.  Wat wil u bereiken?  Wat zijn uw verwachtingen?  Wat heeft u reeds van materiaal om mee aan de slag te kunnen gaan?  Kent u uw doelgroep? 
Aan de hand van deze informatie sturen we bij en geven we alvast advies.

terugkoppelen

We gaan alles in een verslagje gieten en werken een voorstel op maat uit waarbij je verschillende opties en mogelijkheden aangereikt krijgt.  

creatief ontwerp

Wanneer het concept vorm gekregen heeft, de structuur vastligt. Gaan we aan de slag met het ontwerp. We werken op een testdomein waar u toegang tot heeft om zo van nabij te kunnen bijsturen.

implementatie

Eens de website volledig is ingevuld met de juiste content en de juiste look en feel heeft, start de effectieve installatie op het juiste domein. Alle nodige connecties om de website goed te laten functioneren worden dan gelegd.

enkele voorbeelden uitgelicht

Website Redesign

Redesign

Website Schoonheidsalon 

Op vraag van de klant werd een volledige analyse van de bestaande website uitgevoerd.  De website had een mooi design, maar had geen bezoekers en werd niet gevonden bij zoekopdrachten.

Na analyse werd een rapport opgesteld en oplossingen aangereikt.  

Het was noodzakelijk om de design aan te passen in functie van gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid en meer verkoop.

Website muzikant

3-talige website met bookingsysteem

Artistiek project voor zangeres/pianiste.

Naast  logo-ontwikkeling en volledige branding “Anna Nuytten” werd een meertalige website ontwikkeld met een volledig geautomatiseerd bookingssysteem dat gekoppeld is aan Google kalender van de klant.

De site werd voorzien van heel wat grafische achtergrondbeelden.  Elk beeld vertelt een verhaal dat samengaat met het werk, de visie van de artiest.

Website Ontwikkeling

Micro Website

Paysmart 

Deze opdracht was een totaalpakket : Branding en logo, printmateriaal en bijhorende website. 

De website is zeer beperkt en dient voornamelijk als visitekaartje en landingspagina voor marketingacties.

 

landingspagina

landingspagina voor

Wedstrijd

Marketingactie om nieuwbouwproject lokaal in de kijker te zetten.

Opzetten van een wedstrijd via sociale media en samenwerking met lokale handelaren. 

©2023 Mark-Up BV, made with ♥ by me.

PRIVACY-EN COOKIEBELEID